Home > Klassen > L1A >

L1A

Juf Sophie H.

Nieuws uit de klas


We poetsen onze tanden!

Waarom moeten we onze tanden poetsen? En hoe doen we dat? De beste oefening is tanden poetsen in de klas... En leuk dat het was!!

Generic placeholder image

Mmm... lekkere champignonsoep

Wat doen we met die zelfgekweekte champignons? Natuurlijk, heerlijke soep maken! Voor de één lekker, voor de ander iets minder... Maar ze proefden één voor één, dikke duim voor iedereen!

Generic placeholder image

Lopen, lopen en nog eens lopen...

Vandaag een stralende zon en de jaarlijkse veldloop van onze scholengemeenschap... Wat deden onze kapoenen dit goed! En een hele dikke proficiat aan Simon met zijn eerste plaats!

Generic placeholder image

Op een grote paddenstoel

Kabouter Pinnemuts had vandaag hoog bezoek! Onze kapoenen van het eerste leerjaar gingen samen op zoek naar paddenstoelen in het bos... En onze vondst was heel groot! Zulke mooie paddenstoelen, van elfenbankjes tot inktzwam... Zelfs de vliegenzwam vonden we voor kabouter Pinnemuts! In de namiddag speelden we een heleboel spelletjes, onder leiding van de natuurouders. Samen leren en spelen in de natuur, met het zonnetje op onze snoet! Zo'n leuke en leerrijke dag vandaag! Zin om na te genieten? Bekijk dan zeker onze foto's!

Generic placeholder image

de eerste dag in het eerste leerjaar...

Spannend... binnen stappen in het eerste leerjaar... een nieuwe klas, een nieuwe juf, nieuwe vriendjes in de klas... En natuurlijk ook voor de eerste keer onze naam schrijven! In 'chique letters'! Wauw, wat een grote stap voor die kleine kapoenen!

Generic placeholder image