Home > Klassen > L1B >

L1B

Juf Lore


Nieuws uit de klas


Mama's en papa's gespot in onze klas!

Een gezellige spelletjesnamiddag achter de rug. Overal blije gezichten, zowel bij de kinderen als bij de mama's en papa's. Dankjewel om zo talrijk aanwezig te zijn en om zo enthousiast mee te spelen! Jullie zijn TOP-ouders!

Generic placeholder image

We gaan Yes, joepie, naar de boerderie...

Onze spannende driedaagse kan beginnen... Goed aangekomen, leuke activiteiten, veel blije gezichtjes... Geniet van de foto's...

Generic placeholder image

Samen lezen

Lezen is zoveel leuker samen met een juf of meester van het vierde leerjaar!
Dankjewel vierdeklassers om onze kapoenen zo goed te helpen!

Generic placeholder image

Mmmmm... heerlijke pannenkoeken!

Wat een lekkere, geslaagde namiddag! Om ons werothema ' Smakelijk' af te ronden, bakten we pannenkoeken. De kokjes genoten er volop van en zeker als ze hun eigen creatie mochten proeven! Mmmmm... echt lekker!

Generic placeholder image

Hiep Hiep Hoera voor Joris!

Vandaag was het feest voor groot en klein in onze school, want Joris was jarig! Hieperdepiep hoera!
En die verjaardag laten we niet zomaar voorbijgaan... Joris trakteerde met een heerlijke hartjeskoek en een lekker fruitsapje. Mmmmm, lekker! DANKJEWEL!!
En wie heeft er het sapje met de Joris getrokken?
Amin was de gelukkige van onze klas!

Generic placeholder image

Een verrassing!

Dolenthousiast waren de eersteklassers toen er luid op de deur gebonkt werd… De sint en piet hadden onze schoolingang niet direct gevonden door de bouwwerken, maar na lang zoeken, hebben ze ons dan toch gevonden!
Wat zijn we weer verwend door Sinterklaas en de Zwarte Pieten! Zo'n toffe cadeautjes voor in de klas, voor elk wat wils! DANKJEWEL!

Generic placeholder image

Wat een rommel in de klas...

Toen we dinsdagochtend in de klas kwamen, was er iets aan de hand... Allemaal rommel, stoelen verdwenen, banken verzet, schoenen verstopt, een pintje bier uitgedronken, gebouwd met de rekenblokken, picknickjes in de banken,... Rarara, wie kan dit nu toch gedaan hebben?

Generic placeholder image

Vierdeklassers lezen voor...

Gisteren mochten de eersteklassers genieten van voorleesverhalen gebracht door de vierdeklassers. Dit in teken van de voorleesweek. Ze genoten er allemaal heel erg van en wat deden die vierdeklassers dit goed! Een grote dankjewel voor dit fijne, gezellige moment!

Generic placeholder image

Op een grote paddenstoel

Op een grote paddenstoel, vol met witte stippen, zat kabouter Pinnemuts heen en weer te wippen...
Samen met kabouter Pinnemuts gingen we op zoek naar paddenstoelen in het bos. Wat een toffe en leerrijke zoektocht! We leerden zelf dat we konden schrijven met inkt van de inktzwam. En op het einde van onze zoektocht vonden we eindelijk de lievelingspaddenstoel van onze kabouter: de vliegenzwam!
In de namiddag genoten de kapoenen volop van de verrassing. Een hele namiddag ravotten op het prachtige speelplein van de Gavers. Wat een heerlijke, gezonde bosdag was dat!

Generic placeholder image

Veilig leren oversteken!

Samen met vosje Mo namen we het verkeer onder de loep. En natuurlijk hoort daar ook het veilig oversteken bij. We kijken naar links, dan naar rechts en nog eens links. En we zwaaien enthousiast dankjewel aan de chauffeurs die stoppen voor ons. De eersteklassers deden het heel veilig, top!

Generic placeholder image

Schoolreis Pairie Daiza

Wat een schitterende dag hebben we achter de rug! Al die enthousiaste, verwonderde blikken bij het spotten van de dieren. Zalig om te zien!

Generic placeholder image

Goed gestart!

Al anderhalve week in het eerste leerjaar... Wat hebben we harde werkers in de klas! De kapoenen doen allemaal heel enthousiast mee tijdens de reken-, lees- en schrijfles, super!
Tussen het harde werk door is er af en toe tijd voor een tussendoortje.
Ook in de namiddag spelen we soms in hoekjes om even alles los te laten.
Doe zo verder lieve eersteklassers!

Generic placeholder image