Home > Klassen > L1B >

L1B

Juf Lore

Nieuws uit de klas


Op een grote paddenstoel...

Op een grote paddenstoel vol met witte stippen, zat kabouter Pinnemuts heen en weer te wippen... Het begin van een zoektocht naar een nieuwe paddenstoel voor kabouter Pinnemuts! We ontdekten heel wat mooie paddenstoelen in het bos: elfenbankjes, eekhoorntjesbrood,... We mochten zelfs schrijven met een veer en inkt van de inktzwam! En eind goed, al goed... We vonden een nieuw huis voor kabouter Pinnemuts: de vliegenzwam!
In de namiddag gingen we op ontdekking in de natuur met de kabouters. We deden allemaal natuurspelletjes met hulp van de natuurouders! De kapoenen genoten met volle teugen! Dankzij het zonnetje werd het een prachtige buitendag!

Generic placeholder image

We maken er samen een jaartje van om nooit te vergeten!

Wat was het vandaag een spannende dag voor ons allemaal! De allereerste dag in het eerste leerjaar!! En wat hebben mijn kapoenen het super gedaan! Ze genoten er met volle teugen van om vanaf nu bij de 'leerlingen' te horen.
Vanavond zullen ze apetrots aan mama en papa vertellen dat ze nu al hun naam in "chique letters" kunnen schrijven! Ze schreven met uiterste concentratie en deden dat fantastisch!
Morgen belooft weer een leerrijke dag te worden vol leuke momenten!

Generic placeholder image