Home > Klassen > L3A >

L3A

Juf Katrien en juf Amber


Nieuws uit de klas


Chahrazad jarig! 20 oktober

Onze eerste jarige van het schooljaar is ook alweer een feit! Een dikke proficiat aan Chahrazad, al 8 jaar :) GELUKKIGE VERJAARDAG! 🥳

Generic placeholder image

Herfst in het bos! Op onderzoek in het bos

De herfst is in het land! En waar zie je dat beter dan... in het bos! Vandaag gingen we eens kijken wat het verschil is tussen loofbomen en naaldbomen. Ook bekeken we de lagen van het bos. De leerlingen zochten eerst allerlei diertjes en blaadjes en leefden zich daarna helemaal uit tussen de bomen en de struiken.

Generic placeholder image

Dag van de leerkracht 5 oktober

Vandaag nemen we een dagje rust. Het is namelijk "dag van de leerkracht". Dat we dus allemaal een beetje extra mogen genieten van ons dagje. Tot morgen!

Generic placeholder image

Meester Luc op pensioen 25 september

Meester Luc ging in juni op pensioen. Na wel 40 jaar lang les te geven, neemt hij nu een beetje rust. Toch komt hij nog regelmatig op school om te helpen waar nodig. We zijn hem nog lang niet kwijt ;)
Meester Luc heeft een wandeltocht georganiseerd voor alle kinderen van de lagere school. We hadden enkele goede regenbuien, maar door de lekkernijen die we onderweg kregen, hadden de leerlingen snel weer kracht om verder te stappen.
DANKJEWEL MEESTER LUC

Generic placeholder image

Dag van de sportclub 16 september

Vandaag is de dag van de sportclub. Wie dus in een sportclub zit, had de sportkledij aan. We hebben toch wel enkele sportieve leerlingen in de klas. Voetballen, atletiek, lopen ...
Sporten is tof !

Generic placeholder image

Eerste schooldag 1 september

De eerste schooldag was alvast geslaagd! Met een korte kennismaking en een aperitiefje achteraf zat de sfeer er goed in. We hebben ook een nieuwe leerling mogen verwelkomen in de klas!
En een dikke proficiat aan alle leerlingen; iedereen deed zijn uiterste best om zich in de 'Joris-kleur' oranje te kleden. Super gedaan, 3A <3

Generic placeholder image

Welkom terug! klas L3A

Dag ouders en leerlingen

EINDELIJK TERUG NAAR SCHOOL!!!
Wij zijn alvast heel erg enthousiast om iedereen te verwelkomen in onze klas :)
We zullen er een prachtig jaar van maken! Welkom in het derde leerjaar.

Juf Katrien en juf Amber

Generic placeholder image