Home > Klassen > L3A >

L3A

Juf Katrien en juf Amber


Nieuws uit de klas


Hiep hiep hoera voor Elle ! 7 oktober

Vandaag werd Elle 8 jaar. Daarom spelen we met de hele klas gezelschapsspelletjes. Proficiat grote meid !

Generic placeholder image

Dag van de sportclub 29 september

Vandaag is het dag van de sportclub. De kinderen kwamen in hun sportkledij naar school om eens te tonen welke sporten iedereen beoefent in onze klas. Sportieve groeten !

Generic placeholder image

Schoolreis Pairi Daiza

Moe maar voldaan komen we terug van een fantastische schoolreis. Olifanten, panda's, gorilla's, haaien, schildpadden, en nog zoooveel meer ! We keken vol bewondering naar al de dieren in het park, wat was dat super ! En nu... nagenieten in het weekend om al onze avonturen te vertellen aan mama en papa.

Generic placeholder image

Hiep hiep hoera Lily ! 14 september

Onze Lily was vandaag jarig en dat verdient een feestje ! Voor 1 dag mocht ze kiezen naast wie ze zit in de klas, wat was dat fijn !
Proficiat meid!

Generic placeholder image

Happy birthday Matheo ! 9 september

Onze eerste jarige van het schooljaar is een feit! Matheo is wel 8 jaar geworden, een dikke proficiat !

Generic placeholder image

Indianenklassen dag 2 3 september

Dag ouders
Vandaag reden we op een pony, waren we verdwaald in een speleobox en hebben we een speurzoektocht gedaan op het hele domein. Echte indianen zitten nooit stil, maar toch werd het tijd om terug naar huis te gaan. Moe maar voldaan kwamen we vanmiddag toe in Menen. Na 2 dagen ravotten en genieten zijn we nu heel blij met ons eigen bedje. Wat we zeker kunnen zeggen is dat het een SUPER GESLAAGD INDIANEN WEEKEND was ! :D

Generic placeholder image

Indianenklassen 2 september

Beste ouders
Vanmorgen om 8 u stonden alle indiaantjes uit het derde leerjaar paraat aan het station. We vertrokken op tweedaagse naar Poperinge en slapen in echte tipi's ! En wat hebben we plezier :D Kanovaren, klimparcours, boogschieten... het hoort allemaal bij het leven van een echte indiaan ! In ons fotoalbum vinden jullie heel veel foto's terug van onze mooie dag. Morgen doen we nog 2 leuke activiteiten en dan keren we terug huiswaarts. Tot morgen, mama's en papa's !

Generic placeholder image