Home > Klassen > L4A >

L4A

Juf Marjolein


Nieuws uit de klas


Beste wensen

Met de klas hebben we gebrainstormd. Wat kunnen we onze dierbaren toewensen met de start van een nieuw jaar. Hele mooie waarden kwamen boven zoals dankbaarheid, liefde, vriendschap,... Maar de grootste wens die telkens terug kwam was: een coronavrij jaar en een goede gezondheid.
Dus wensen wij jullie allemaal vredevolle Kerstdagen toe alsook een gezond en gelukkig 2022.

Generic placeholder image

Dank je wel, lieve Sint.

We zongen enthousiast uit volle borst voor de Sint en Zwarte Piet. Dit werd beloond met wat snoep en geschenken. Sint heeft voor in het voorjaar een leuke verrassing in petto. Onze bieb wordt aangevuld met 2 weetjesboeken. En dat is nog niet alles! We kregen elk nog een mooie koelzak om onze picknick fris te houden.
Dank je wel, lieve Sint!

Generic placeholder image

Hij komt!

De schoenen zijn gepoetst, de pyama's zijn gewassen, ... Kortom Sint en zijn Pieten zijn klaar voor hun tocht door Menen. Spits de oren , wees alert, want je weet maar nooit .

Generic placeholder image

Uit de oude doos

Sinds enkele weken worden op de computer, en in familiealbums naarstig gezocht naar foto's. Met deze foto's heb ik een een eeuwenband gemaakt. Twee eeuwen telt onze eeuwenband. Indrukwekkend. Het oudste familielid is geboren in 1831.
Nu kunnen we deze eeuwen levendiger voorstellen. Dank je wel voor jullie zoektocht.

Generic placeholder image

Oktober

Deze maand hebben we al kunnen proeven van de prille herfst. Het eerste weekend goot het water. Op schoolfeest wandelden we door de stad in een heerlijke herfstzon. De bomen beginnen te verkleuren, de dagen worden korter, overal vind je vruchten,... Heerlijk herfst.
Toch lonken we al even naar de lente. In de klas plantten we een bloembol : een narcis. Nu moeten we geduld oefenen.

Generic placeholder image

Samen sterk!

De uitdaging was groot: maak een stevig bouwwerk met takken en touwen. Heel vlug hadden we het door dat samenwerken de boodschap was. Langzaam maar zeker verschijnen er stevige originele bouwwerken.
Wil je het resultaat zien? Kom dan wandelen op 10 oktober.
Wij zijn alvast apetrots op ons werk.

Generic placeholder image