Home > Klassen > L4A >

L4A

Juf Marjolein

Klasfoto

MediaNieuws uit de klas


Takken

Met takken gingen we te werk voor het project 'Groeien'. Het was een serieuze uitdaging. Samen met juf Mieke kwamen de meest waanzinnige projecten tot stand. Regelmatig stootten we op problemen van vasthechten, vorm, grootte,... Met de nodige creativiteit en doorzetting lukte het ons om onze ontwerpen te realiseren. Het resultaat kan je donderdag 28/02 en vrijdag 01/03 bewonderen op onze school. Van harte welkom!

Generic placeholder image

Workshop drukken

In onze gang kan je 'Een straat in de nacht' bewonderen. In de academie van Kortrijk leerden we drukken.
Geïnspireerd door prachtige foto's van huizen tekenden we ons eigen huizenrij op inkt. Zo ontdekten we dat alles gespiegeld wordt.
Met kleurpotloden mochten we accenten aanbrengen. Door een tweede druk met gele inkt werd het licht aangebracht. Het was een leuke ervaring met een prachtig resultaat.

Generic placeholder image

Bezoek aan Ieper

Met de trein reisden we naar Ieper. Het was de eerste echte herfstdag van dit jaar. Met rode neuzen en blozende wangen werden er noten, takken en bladeren verzameld. Nu en dan doken we de geschiedenis in. Aan de Menenpoort maakten we het even stil. Tussen de herfstbladeren aten we onze picknick op. Deze leerrijke en ontspannende tocht sloten we af op de Grote Markt met de Lakenhallen.

Generic placeholder image

Talenten

De talenten staan terug in de startblokken! In de volgende weken worden we blij verrast door de verscheidenheid aan talenten. Het brengt ook een gezonde portie kriebels en spanning met zich mee. Maar o, wat is het fijn om iedere klasgenoot op zo'n leuke manier te leren kennen. We kijken er halsreikend naar uit.

Generic placeholder image