Home > Klassen > L6B >

L6B

Juf Ine


Nieuws uit de klas


Finale 'Joris Got Talent'

Vrijdag vond de finale van 'Joris Got Talent' plaats. L6B had twee finalisten. Albert met zijn Rubiks Cube en turnende Brent en Richard. Na een mooie en spannende finale kennen we de winnaars en dit zijn Brent en Richard!!! Proficiat aan de winnaars!!!

Generic placeholder image

Bosklas dag 2

Op onze tweede dag in de Lork was de zon weer van de partij! We genoten van het gezellig samen ontbijten en het bouwen van kampen. We speelden levende stratego. Wie kon als eerste de vlag uit het andere kamp te pakken nemen??? Het was een leuke spelvoormiddag. Na de middag gingen we op stap door Kemmel. We wandelden de Kemmelberg op en zagen enkele wielrenners oefenen voor Gent-Wevelgem. Daarna speelden we nog even in het park van Kemmel. Moe maar met heel mooie herinneringen gingen we terug naar Menen. Het waren twee heel toffe dagen.

Generic placeholder image

Bosklas dag 1

We vertrokken deze morgen onder een stralende zon richting Kemmel. We deden een pleinspel en een kompaswandeling. Met een kompas wandelen is niet zo simpel… maar we vonden toch de weg naar de top van de Kemmelberg. Na een avondspel en een avondwandeling gingen we gaan slapen. En nu dromen over onze leuke dag…

Generic placeholder image

Carnaval!

De week voor de krokusvakantie was er de Gekke week op school. Op vrijdag was het dan carnaval. We hadden verschillende karakters en figuren in onze klas! Een leuke bende!

Generic placeholder image

Fotografie met juf Sharon

Deze week en vorige week hadden we les van juf Sharon. We leerden bij over fotografie, we maakten zelf schaduwfoto's, we gingen op leerwandeling naar het park,... Het waren twee toffe weken. Dankuwel juf Sharon en veel succes!

Generic placeholder image

Gelukkig nieuwjaar!

Ik wens jullie het komende jaar
veel vreugde en zonneschijn
zodat jullie elke dag opnieuw
tevreden en gelukkig kunnen zijn!

Generic placeholder image

Danku Sinterklaas!

Vandaag kwamen Sinterklaas en Zwarte Piet naar onze klas! We kregen elk een vulpen en een frigoboxzakje! Ook had de Sint enkele spelletjes mee voor op de speelplaats. Dankuwel Sint en Piet!

Generic placeholder image

Dag van de sportclub

Richard, Jarne en Lilly kwamen in hun sportkledij naar school.

Generic placeholder image

Schoolreis Pairi Daiza

Na 2 jaar zonder schoolreis, was het vrijdag eindelijk zover... We hadden een fantastische tijd in Pairi Daiza. Ons wero-thema 'dierenrijk geordend' zagen we nu in het echt.

Generic placeholder image