Home > Klassen > L5A >

L5A

Juf Femke en juf Charlotte


Nieuws uit de klas


Ouderdag

Het was heel leuk tijdens de oudernamiddag. We genoten ervan om samen spelletjes te spelen.

Generic placeholder image

Circus

We mochten gaan kijken naar het circus 'I love you'. Het was heel erg warm in de tent, maar we hebben er allemaal van genoten. Het was een goede ontspanning tijdens de proeven door!

Generic placeholder image

Bedevaart

We stapten van Menen naar Dadizele. Wat deden we dit allemaal goed! In dadizele mochten we picknicken en hielden we een bezinning. Het was een mooie dag om niet meer te vergeten.

Generic placeholder image

Sponsorloop 2022

De leerlingen deden hun uiterste best om zoveel mogelijk rondjes te lopen!

Generic placeholder image

Jeugdboekenmaand in de bib Thema: helden en schurken

Vrijdag mochten wij de bib op een andere manier gaan ontdekken. Ze organiseerden een leuke activiteit voor de klas. Door allerlei opdrachten in de bib te doen, leerden we nieuwe boeken kennen. Maar we leerden vooral helden en schurken bekend uit verhalen kennen! Het was een fijne namiddag!

Generic placeholder image

Pyjamadag - Bednet

Bednetters missen niet alleen de les. Ze missen ook de vele leuke momenten die je op school beleeft. We steken alle zieke leerlingen een hart onder de riem door in onze pyjama naar school te komen.

Generic placeholder image

Boekenpraatjes

De leerlingen lazen in februari een boek en stelden dit boek voor aan de klas. Ze kozen een eigen creatieve manier om dit ook te vertellen aan de klas. Er zaten heel wat leuke en mooie presentaties tussen, hoor!

Generic placeholder image

Carnaval Ra..ra..ra

Jaja... Wie zijn ze?!
Tijdens de week van carnaval hadden we veel gekke leerlingen in de klas. Het was een leuk, grappige week!
Bekijk onze modeshow van carnaval in de album 'Doorheen het schooljaar'.

Generic placeholder image

Breekmes

Voor onze les beeld leerden we over de techniek van een glasraam en werkten we voor het eerst met een breekmes. Oppassen voor de vingers was de boodschap! Maar ze hadden de techniek goed onder de knie, chapeau!

Generic placeholder image

Actualiteit in de klas

In de wereld gebeurt elke dag enorm veel! Daarom kijken we veel naar Karrewiet, hebben we de krant in de klas en praten we regelmatig over het nieuws.
Na de vakantie starten de leerlingen opnieuw met 'de nieuwsankers' in de klas. Dan gaan enkele leerlingen elke week belangrijke nieuwsfeiten uit onze gemeente, land of de wereld aan elkaar vertellen.

Generic placeholder image

Eerste schooldag

De eerste schooldag was een groot succes! Onze bouwvakkers zijn er helemaal klaar voor!

Generic placeholder image